Dizi / Film

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden üzücü ayrılık!

TRT 1 ekranlarının sevilen tarihi kurgu dizisi Alparslan: Büyük Selçukluher hafta reyting listelerinde üst sıralarda kendine yer buluyor. Akli Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi, Sedat İnci imzasıyla yönetiliyor ve senaryolar Emre Konuk’un kaleminden çıkıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğindeki yapım, sevilen projenin öncesini konu alıyor.

Sultan Alparslan’ın hayatını konu alan dizide Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Sarp Levendoğlu, Barış Bağcı ve Erdinç Gülener gibi başarılı oyuncular bir araya geliyor. Her hafta Pazartesi günü yeni bölümleriyle ekrana gelen yapım, dün 25. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Çok yakında sezon finali yapacak dizi, ne yazık ki sevilen bir yıldızıyla yollarını ayırma kararı aldı.

Fahriye Evcen, Alparslan: Büyük Selçuklu ile yollarını ayırıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Fahriye Evcen, reyting rekortmeni dizide hayat verdiği Akça Hatun rolüne yakında veda edecek. Başarılı oyuncu sette kendisine oldukça konforlu bir ortam hazırlandığını, bu sayede de oğlu Karan’a yeterli zamanı ayırabildiğini ifade etmişti. Fakat sevilen aktris tüm bu memnuniyete rağmen projeyle yollarını ayırmaya karar verdi. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda sezon finaline girecek Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde yakında Akça Hatun’u göremeyeceğiz.

Alparslan büyük selçuklu

Dizi ekibine bomba transfer!

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin 26. bölümünde ünlü bir oyuncu hikayeye konuk olacak. Tecrübeli aktör Burak Demir, iki bölüm misafir olacağı dizide Herve karakterini canlandıracak. Başarılı yıldız daha önce Diriliş: Ertuğrul’da da Hüsamettin Karaca karakterine hayat vermişti.

Başa dön tuşu