GündemEkonomi

Altının pabucu dama atılıyor! Geleceğin emtiası gümüş, 4 ünlü analist paylaştı, alan köşeyi döner

Altın fiyatlarına dair analistlerden özel açıklamalar gelmee başladı. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte dalgalanan altın fiyatlarına dair analistlerin yükseliş beklediği öğrenildi. Gral alın fiyatları için rekor tahmininde bulunan analistler yatırımcıları bile şaşırttı. Fakat 2023 yılı ile birlikte altının değil gümüş fiyatlarında büyük yükselişler yaşanacağı söyleniyor. Analistler tarafından yapılan açıklamalara göre ortak fikir olarak gümüş ön plana çıkıyor. Yapılan gümüş tahminlerinde 2023 yılında altından daha fazla getiri sağlayacağı düşünülüyor. İşte altın ve gümüş açıklamalarına dair tüm detaylar…

1719935

2023 yılında gümüş mü daha çok kazandıracak altın mı?

Ünlü analistler tarafından 2023 yılı altın tahminleri nihayet geldi. Analistler hem altın fiyatları hem de gümüş fiyatlarına dair tahminlerde bulundu. 2023 yılına ait altın ve gümüş yorumlarında da bulunan analistler yatırımcıları şaşırtmayı başardı. Değerli metallerin kazanç getireceğine dair tahminlerde bulunan analistler yatırımcıları uyardı. Analistlerin ortak görüşüne göre gümüşün volatil yapısı ve son iki yılda beklenen değeri görmemesi nedeniyle 2023 yılında sarı metalden (altın) daha fazla toplanabileceğinin altını çiziyor.

Analistlerin düşüncelerine göre gümüş fiyatları 2023 yılında altın fiyatlarından daha iyi bir performans sergileyebilir. Yılbaşı itibariyle spot gümüş yüzde 3’lük bir artış gerçekleştirdi. ONS gümüş fiyatı ise 23,80 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ONS altın ise piyasada 1.815 dolar seviyelerinden işlem görüyor. 2023 yılı ile birlikte daha fazla değerleneceği düşünülen altın ve gümüş yatırımcıları şimdiden harekete geçti. Asgari ücretin açıklanmasıyla birlikte gümüş ve altın talepleri yükseliyor.

ne bitcoin ne altin gelecek 10 yilin yatirimi bu 4 QAVK2Q2X

2023 yılında altın fiyatlarına dair tahminler analistler tarafından geldi!

Ünlü analistler tarafından yapılan analizlere göre 2023 yılının yatırım aracı gümüş olacak. Gümüş 2023 yılında altın fiyatlarından daha fazla kazandıracağı tahmin ediliyor. Tahminlerin yanı sıra analistler tarafından altına dair yeni yıl tahminleri de gelmeye başladı. Dolar/TL kurunda yaşanan dalgalanmalar üzerine gram altın fiyatı 1.091 TL seviyelerinden işlem görmeye başladı. 1.090 TL üzerine kapanış yapan altın fiyatının 1.100 TL’nin üzerine çıkılacağı tahminler arasında yer alıyor.

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat