Astroloji

Burcuna göre hangi özelliğin göze çarpıyor! İşte burçlara göre seni sen yapan özellikler

Bu burçların bazı özellikleri var ki hayatından ve kişiliğinden ipuçları veriyor. Burçların bu temel özelliğiyle birlikte birçok kişi hakkında tanımadan bilgi sahibi olabilirsiniz. Onların kendine özgü bu özellikleri kişilik analizlerini oluşturuyor.

 

Hayatımızda bizi biz yapan bazı özellikler bulunuyor. Genel olarak burçların da kendine has bazı temel özellikleri bulunuyor. Onların bu temel özellikleri kişilik analizlerini ortaya çıkarıyor ve kişiliği hakkında bizlere ipuçları veriyor. Karşımızdaki kişiyi henüz tanımasak bile burcundan yola çıkarak fikir sahibi olabilir. Karakterlerinden ipuçları veren bu özellikler çoğu zaman onlar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Bu analiz kişiden kişiye değişiklik gösterse de genel olarak burçların temel özellikleri bulunmaktadır. İşte burçların kendine özgü o temel özellikleri…

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan ve Başak burçlarının özellikleri

Koç burçları genel olarak özgüveni yüksek burçlar arasındadır. Zeki ve aynı zamanda da hırslı yapılarıyla dikkat çeker. Özgüveni yüksek olduğu için her zaman iddialı ve kendine güvenen kişilerdir. Boğa burçları genel olarak inatçı yapısıyla dikkat çeker. Güvenilir ve sabırlı özelliklerinin yanında korumacı yapılarıyla da dikkat çekmektedirler. İkizler burçları genel olarak uyumlu ve kibar kişilerdir. Değişikliklere açık yapısıyla her ortama ayak uydurabilirler.

Yengeç burçları çocuk ruhlarının yanında özgür ruhlu insanlardır. Kendilerine olan güveni yüksektir. Karşısındaki kişiye gönülden bağlanan bir yapıya sahiptirler. Aslanlar genel olarak eğlenceli ve hırslı yapılarıyla dikkat çeker. Bardağın dolu tarafını görmek onların işidir. Başaklar analitik zekalarıyla ön plana çıkar. Analitik düşünme özelliğine sahip olan başaklar hayatlarının her alanında bunu kullanırlar.

Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları

Teraziler hassas ve duygusal yapılarıyla dikkat çeker. Sanata oldukça düşkün yapıları da vardır. Akrep burçlarının sezgileri oldukça güçlüdür. Karşısındaki kişiyi tanıma konusunda ustadır. Yay burçları pozitif kişiliğiyle dikkat çeker. Hayata her zaman pozitif bakarlar.

Oğlak burçları hırslı ve hedef odaklı yapılarıyla ön plandadır. Kovalar genel olarak iletişim becerileriyle dikkat çeker ve sosyal kişilikleri vardır. Balıklar utangaç yapılarının yanında oldukça sessiz ve sakin özellikleriyle ön plana çıkarlar.

 

Başa dön tuşu