Magazin

Camdaki Kız ekibi Kıbrıs’ta! Enis Arıkan’dan sosyal medyayı sallayan paylaşımlar!

Camdaki Kız ekibinin Kıbrıs tatilinden renkli kareler...

Camdaki Kız Kıbrıs tatilinden renkli kareler… Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, gelecek hafta sezon finaline girecek. Dizinin oyuncuları çekimleri tamamlayıp hep birlikte Kıbrıs’a tatile gitti. Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan da bu kadroda yer alırken, oyuncu arkadaşlarının gizlice fotoğrafını çekip sosyal medyadan paylaşması herkesi gülmekten kırıp geçirdi. İşte, Enis Arıkan’ın Camdaki Kız oyuncularını ifşası…

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KIBRIS TATİLİNDE

Burcu Biricik, Nur Sürer, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Devrim Yakut ve Tamer Levent’in de aralarında bulunduğu Camdaki Kız ekibi Kıbrıs’a uçtu. Hep birlikte ekipçe tatile çıkan Camdaki Kız oyuncularından renkli kareler geldi.

Dizinin Muzo’su Enis Arıkan, uçak yolcuğu sırasında rol arkadaşlarının fotoğraflarını gizlice çekip kendi hesabından paylaştı. Bu kareleri gören dizinin takipçileri, Arıkan’ın paylaşımına yorum ve beğeni yağdırdı.

Aynı uçakla Kıbrıs’a varan ekip, otellerine yerleşti. Bugünden itibaren tatilleri başlayan ünlü isimleri bir arada gören hayranları da çok sevindi. Her zaman esprili kimliğiyle bilinen Enis Arıkan, fırsattan istifade tüm ekibin fotoğraflarını paylaşmaya devam etti. Yolculuk sırasındaki ifşasından sonra havaalanında ve Kıbrıs’tan da yeni paylaşımlarda bulunmaya devam etti.

Hatta gizlice fotoğraflarını çekip paylaştığı için gönderilerinin altına “Bizim ekip bacağıma sıkacak” notunu da düşerek takipçilerini kahkahaya boğdu. Instagram fenomeni ve oyuncu Enis Arıkan, bu hareketiyle bir kez daha gönülleri kazandı.

Kıbrıs’taki ilk akşamlarını sahilde bir müzik dinletisine katılarak tamamlayan Camdaki Kız ekibinden yeni paylaşımlar merakla bekleniyor.

Başa dön tuşu