Magazin

Erkan Petekkaya Kalp Krizi Geçirdiği İddiasını Yalanladı

Oyuncu Erkan Petekkaya kalp krizi geçirdiğine dair iddialar üzerine açıklama yaptı.

Sosyal medyada bugün sabah saatlerinde Erkan Petekkaya’nın kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle çekimleri devam eden ‘Son Gün’ dizisinin çekimlerine ara verildiği yazılmıştı. İddialar üzerine ünlü oyuncudan sosyal medya hesabı üzerinden yalanlama geldi.

Yine Asılsız Haber Yapmışlar

Erkan Petekkaya Instagram hesabı üzerinden dizi setinden kısa bir video paylaştı. Paylaşımında ”Yine asılsız haber yapmışlar. Sevgiler, saygılar. İyi hafta sonları dilerim” ifadelerini kullandı. Yapılan paylaşım sonrası sanatçının takipçilerinden destek mesajları geldi.

Seda Sayan’da yapılan haberlere tepki gösterdi. Erkan Petekkaya’nın paylaşımı sonrası ”Allah Allah niye böyle yalan yanlış haberlerle insanları üzerler anlamadım” yorumunda bulundu.

Kalp Krizi İddiasına Videolu Yanıt

Instagram hesabından yayınladığı videoda ”Kanlı canlı setteyim. O yalan haber. Kalp krizi geçirmedim.” ifadelerini kullandı.

Erkan Petakkaya Kimdir?

1970 Elazığ doğumlu olan Erkan Petekkaya pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı. Son olarak TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde ”Delikanlı Sadi” karakterini canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştı. 2010 yılında yayına başlayan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı ”Ali Kaptan” karakteri de büyük beğeni toplamıştı.  Petekkaya şu anda yeni dizi projesi Son Gün’ün çekimlerine devam ediyor

Başa dön tuşu