Spor

Fenerbahçe, Serdar Aziz ile sözleşme tazeledi!

31 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Serdar Aziz, 2019 yılından beridir parçası olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü ile sözleşmesini yeniledi. Sarı lacivertli ekip ile 80 maçta forma giyen tecrübeli yıldız, toplamda 9 gole imza atmayı başardı. Takımın yapı taşlarından biri haline gelen başarılı oyuncu, 3 yıl daha kulüple kalmak için imza attı.

Süper Toto Süper Lig 2018-19 sezonunda ilk defa Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu, bugün gerçekleştirilen imza töreninde taraftarlarının önüne çıktı. Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de törene katılım sağladı.

Serdar Aziz: Futbolu Fenerbahçe’de bırakacağım

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatma kararı alan Serdar Aziz, “Türkiye’nin en büyük kulübünde kaldığım için çok mutluyum,” dedi. Kulübe ilk imzasını 2019’da attığını dile getiren başarılı oyuncu, burada çok mutlu olduğunu, kulübü bir aile gibi hissettiğini paylaştı. İlk günden bu yana kendisini destekleyen taraftarlara teşekkür eden yıldız şu açıklamalarda bulundu:

“Başkanımız Ali Y. Koç’a da buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Ben bu formanın ağırlığını her zaman çok iyi bildim. Sahada da elimden gelen mücadelenin en iyisini verdim. Bundan sonra da vereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu şanlı formamızı en iyi şekilde terleyeceğim ve inşallah futbolu da Fenerbahçe’de bırakacağım.”

Serdar aziz

Ajansspor tarafından aktarılan bilgilere göre kulüpten 2 milyon Euro alan Serdar Aziz, 3 yıllık yeni sözleşmede 500 bin Euro kadar indirime gitti. Ünlü futbolcunun 2025’e kadar yılda 1,5 milyon Euro kazanacağı açıklandı.

Başa dön tuşu