Spor

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü belli oldu!

Fenerbahçe bugün Spor Toto Süper Lig’in son hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor takımı ile mücadele edecek. Maç sonrasında sarı lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal ekibe veda edecek. Sözleşmesi dolan deneyimli teknik adam, ekibi Devlet Ligi potasına dahil ederek büyük bir başarıya imza attı. Kartal’ın yerini dolduracak isim ise şimdiden belli oldu!

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile anlaştı

Bir süredir Fenerbahçe, Portekizli ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile görüşüyordu. Ortaya çıkan yeni iddialara göre Kadıköy ekibi, anlaşmaya varmak için oldukça yakın bir durumda. Portekiz’in ünlü gazetesi Abola’da bugün çıkan haberlere göre Jesus, kulüp ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Şimdilik bu gelişme her iki taraftan da doğrulanmadı.

Jorge jesus

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir süredir Jorge Jesus transferi için büyük meşakkat gösteriyordu. Yüz yüze görüşme sağlamak adına Portekiz’e dahi giden kulüp lideri, nihayet beklediği sonuca ulaştı.

Jesus sarı lacivertlilere şart koştu!

Ortaya çıkan detaylara göre Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe’ye bir şart koştu. Süper Toto Süper Lig’de sezonu 2. sırada tamamlayıp Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’na katılmayı garantilemesi durumunda İstanbul’a gelip imza atacağını söylediği öne sürüldü.

Bugün sezonun son maçı için sahaya çıkacak Fenerbahçe Spor Kulübü, küme düşeceği kesinleşen Yeni Malatyaspor’a karşı deplasmanda mücadele edecek. Sarı lacivertli ekip buradan aldığı 1 puan sonucunda ligde ikinci olacak. Elbette bu durumda Jesus’un koyduğu şart da yerine getirilecek ve Portekizli deneyimli isim Kadıköy’e imza atmaya gelecek.

Başa dön tuşu