Spor

Basketbol Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe Beko Oldu!

ING Basketbol Süper Ligi'nde mutlu sona ulaşan takım Fenerbahçe Beko oldu. 103-92'lik skorla Anadolu Efes'i deviren sarı lacivertli ekip, Twitter hesabı aracılığıyla maçın ardından yaptığı paylaşımla Ergin Ataman'a göndermede bulundu.

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi dördüncü maçında Anadolu Efes’e konuk olan Fenerbahçe Beko, rakibi karşısında galip gelerek şampiyonluğa uzandı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün maç sonrasında Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ise çok konuşuldu.

Acun Ilıcalı Ve Emre Belözoğlu Sürprizi

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan zorlu karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında Acun Ilıcalı ile Emre Belözoğlu da vardı. İyi birer Fenerbahçeli oldukları bilinen ikili, salona birlikte giriş yaptılar. Seyircilerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalan bu ikili, fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadılar. Fenerbahçe Beko’nun müsabakayı üstün tamamlamasıyla birlikte şampiyonluğun tadını çıkaran Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı, Instagram hesaplarından paylaşımlarda bulundular.

Maç Sonundaki Mola Ergin Ataman’ı Kızdırdı

Maç bitimine yaklaşık 1 dakika kala Fenerbahçe Beko’nun farkı açmasıyla birlikte Anadolu Efes’in tecrübeli koçu Ergin Ataman, kadroyu rotasyonlu biçimde kullanmaya başladı. Bir hücum sonrası Fenerbahçe Beko adına mola alan Aleksandar Djordjevic’e sinirlenen Ergin Ataman, rakip takımın mola talebine tepki gösterdi. Anadolu Efes takımı, molanın ardından oyuna başlayan sarı lacivertli ekibe karşı protestoda bulunarak savunma yapmadı.

Fenerbahçe Twitter Hesabından Ergin Ataman’a Gönderme

Fenerbahçe Spor Kulübü ise Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz maç sonunda seriyi 2-1’e taşıyan ve maç sonunda, ”Kupayı Ataşehir’de kaldıracağız. Biz şampiyon olacağız.” demecini veren Ergin Ataman’a göndermede bulunuldu.

Başa dön tuşu