Magazin

Hande Erçel, Kaan Yıldırım hakkında bu kez çok net konuştu!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'den çok net bir Kaan Yıldırım açıklaması geldi.

Hande Erçel, ayrıldığı eski sevgilisi Kaan Yıldırım hakkında ilk defa bu kadar net konuştu. 28 yaşındaki güzel oyuncu uzun süre sonra sessizliğini bozdu… İşte, Hande Erçel Kaan Yıldırım aşkını bitiren gerçek sebep…

Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine ani bir kararla son vermişlerdi. Oyuncu çift Kaan Yıldırım-Hande Erçel’den gelen ayrılık kararının arkasında hangi sebebin olduğu, çiftin hayranları tarafından merak ediliyordu. Hande Erçel, magazin muhabirlerinin ayrılık sorularını kısa yanıtlarla geçiştiriyordu. Erçel, sonunda sessizliğini bozdu.

NASIL BAŞLAMIŞTI?

Hande Erçel, rol arkadaşı Kerem Bürsin’le yaşadığı ayrılıktan kısa süre sonra oyuncu Kaan Yıldırım’la mart ayında bir mekanda eğlenirken görüntülenmişti. Basın mensuplarını görünce gizlenmeye çalışsalar da ilişkileri ortaya çıkmıştı. İki ünlü isim de Halka dizisinde birlikte rol almıştı. Mart ayından beri birlikte olan çift, Londra’da baş başa tatile çıkmış ve Türkiye’de aşklarını açık açık ilan etmişti.

KAAN YILDIRIM’DAN TUĞÇE AÇIKGÖZ ATAĞI

Hande Erçel’le ayrılık sonrası bir başka güzel oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Yıldırım, sosyal medyada Hande Erçel’in hayranları tarafından topa tutulmuştu.

HANDE ERÇEL’DEN YENİ AÇIKLAMA

Hande Erçel, önceki gün Etiler’de bulunan menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncu, Kaan Yıldırım’ın Tuğçe Açıkgöz ile ilgili görüntüleri sorulunca şu açıklamayı yaptı…

Yıldırım’ın aşk hayatı hakkında konuşmamayı tercih eden Erçel, “Yani şöyle diyeyim o zaman. Hayatımda kimse yok. Şu an işimle yoğunum ve çok mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı. Arkadaşım kalacak.”

Geçtiğimiz günlerde “Kaan Yıldırım’ın görüntülenmekten rahatsızlık duyduğu” ile ilgili gelen sorulara cevap vermeyen Hande Erçel, ilk defa eski aşkıyla ilgili bu kadar net konuştu.

Başa dön tuşu