Gündem

İş Bankası, kartı olanlara toplam 500 TL ödüyor! Almak için o tarihe kadar vaktiniz kaldı, işte katılım yolları

Yıl sonunun yaklaşmasıyla birlikte bankalar tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yeni kampanyalar ile müşterileri kendisine çekmek için çalışan bankalar arası rekabet giderek hız kazanıyor. Türkiye İş Bankası tarafından kısa bir süre önce açıklanan kampanya müjdeyi verdi. Şartları yerine getiren tüm müşterilerine hediye TL vereceğini vurguladı. Peki hediye TL şartları nelerdir? İşte tüm detaylar…

Türkiye İş Bankası’ndan yeni kampanya!

Son zamanlarda sık sık yeni kampanyalar ile gündeme gelen bankalar arasında rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Türkiye İş Bankası tarafından müşterilerini havalara uçuracak müjdeli haber geldi. Her sene olduğu gibi bu senede birbirinden farklı kampanyalar ile gündemde yer alıyor. Müşteri sayısında büyük bir artış yaşayan Türkiye İş Bankası kampanya üzerine kampanya duyuruyor. 2021 yılının sonlarına doğru büyük bir yükseliş yaşarken yükselen enflasyon ile birlikte borçlanan vatandaşlara da destek oluyor. Dünya çapında yaşanan ekonomik sıkıntılar sonucunda oldukça etkilenen vatandaşa Türkiye İş Bankası’ndan destek eli uzatıldı.

Ülkemizde yer alan özel bankalardan birisi olan Türkiye İş Bankası kısa son zamanlarda sık sık gündemde yer alıyor. Emekli promosyonlarına dair verilen kampanyalar, ihtiyaç kredileri, düşük faizli krediler ve daha birçok kampanya duyurdu. Şimdilerde yeni bir kampanyanın daha detayları açıklandı. Aralık ayının son kampanyasını duyuran Türkiye İş Bankası müşterilerine müjdeyi verdi.

Alışveriş yapanlar kazanıyor!

Türkiye İş Bankası tarafından başlatılan kampanyaya göre alışveriş yapan vatandaşlar kazanacak. Alışveriş kapsamında duyurulan kampanya ile birlikte giyim, market, giyim aksesuarı, kozmetik, ayakkabı, optik, kırtasiye, ev tekstili ve züccaciye gibi yerlerden 400 TL ve üzeri alışverişinizde 50 TL değerinde Maxi Puan kazanacaksınız. Her 400 TL’lik alışveriş yaptığınızda toplamda 500 TL’lik Maxi Puan kazanabilirsiniz.

Alışveriş kampanyasını duyuran Türkiye İş Bankası müşterilerin dikkatini çekmeyi başardı. Başlatılan kampanya sadece Türkiye İş Bankası bireysel statülü müşteriler için geçerliğini sağlıyor. Yeni alışveriş kampanyasına Maximum Mobil veya İşCep uygulamaları üzerinden katılım sağlanabiliyor.

Başa dön tuşu