Dizi / Film

MasterChef çekimlerinde facia! Yarışmacılar yangının ortasında kalınca yardım istediler

MasterChef Türkiye yarışması her bölümüyle gündemde yankı uyandırmaya devam ediyor. Her hafta bir yarışmacı eksilirken, kalan yarışmacılar da jüri karşısında mücadele etmeye devam ediyorlar. Yarışmanın geçtiğimiz bölümünde dış çekimde korkutan anlar yaşandı. 

MasterChef Türkiye yarışmasının dış çekiminde korku dolu dakikalar yaşandı. Yarışmacılar açık alanda yemek yaparken tenceredeki yağın taşmasının ardından bir anda alev aldı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede büyürken, duyulan patlama sesi de bir hayli korkuttu. Alevlerin içinde kalan Tolga Şener neye uğradığını şaşırdı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Korku dolu dakikalar yaşandı

Her sezon gündeme damga vuran MasterChef Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya oturuyor. Yeni sezonda yarışmacılar jüri karşısında ter dökerken, her hafta bir yarışmacı da yarışmaya veda ediyor. Geçtiğimiz bölümde korku dolu anlar yaşanırken, o anlar ekranlara da anbean yansıdı. Sıfırıncı Gün dizisinin platosunda yemek yapan yarışmacılar bir anda alevlerin içinde kaldılar. İzleyenleri de oldukça korkutan o anlar gündeme de bomba gibi düştü.

Patlama sesi korkuttu

MasterChef Türkiye yarışmasının geçtiğimiz bölümünde tenceredeki yağın taşmasının ardından bir anda alevlerin yükselmesi hem yarışmacılara hem de jüri üyelerine korku dolu anlar yaşattı. Alevlerin ardından duyulan patlama sesi orada bulunan herkesi korkuturken, Tolga Şener, boyunu aşan alevlerin karşısında neye uğradığını şaşırırken, Danilo Zanna; “Çıkın oradan” demesiyle yarışmacılar tezgahtan uzaklaştı ve ekiptekiler yangını söndürdü. Yangın sonrasında yarışmacılara yardım eden Zanna, yemeklere bir şey olmaması için başka bir tezgaha taşıdı.

Sıfırıncı Gün dizisinin platosunda yemek yapan yarışmacılar ve jüri üyeleri bu kaza sırasında korku dolu dakikalar yaşarken, o anlar ekranlara da anbean yansıdı. İzleyicileri de bir hayli korkutan yangın MasterChef Türkiye ekip görevlileri tarafından söndürüldü. MasterChef Türkiye yarışmasında yaşanan bu kaza gündeme de bomba gibi düştü. Yaşanılan bu kazanın arasında kalan yarışmacılar adeta ucuz kurtuldular. Kazadan kimsenin zarar görmemesi izleyicilerin de içini rahatlattı. 

Başa dön tuşu