Gündem

Mersin Belediyesi İlkokul Mezunu 56 Personel Alımı Yapacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde farklı pozisyonlar için en az ilkokul mezunu olanların işe alım ilanı İŞKUR’da yayımlandı. İlan başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru koşulları nelerdir? Mersin Büyükşehir Belediyesi 2022 personel alım ilanı İŞKUR’da yayınlandı. En az ilkokul mezunu 56 kişinin farklı pozisyonlara alınacağı açıklandı. İlana başvuru yapabilmek için adayların belirli şartları taşıması gerekmektedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

*10 Sürücü (Yük Taşıma)

*7 Silindir Operatörü

*1 Kamyon Şoförü

*18 Kamyon Şoförü

*6 Greyder Operatörü

*2 Ekskavatör (Kazıma ve Yükleme) Operatörü

*2 Buldozer (Dozer) Operatörü

*7 Kazıcı Yükleyici Operatörü

DUYURULAN BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuracak adayların TC vatandaşı olması, kamu haklarından yoksun olmaması, görevlerini sürekli yapmasına engel bir sağlık sorunu olmaması, Mersin’de ikamet ediyor olması, en az ilkokul mezunu olması, ekip çalışmasına yatkın olması, ileri düzeyde iletişim becerisine sahip, tercihen uygulayacağı alanda deneyim sahibi. ve gerekli sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN EKRAN AÇILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanı başvuruları 23 Haziran – 25 Haziran 2022 tarihleri ​​arasında yapılacak olup adaylar başvurularını İŞKUR ilanında istenilen şekilde yapmaları gerekmektedir. Tüm gerekli iş başvuru detayları için TIKLAYINIZ.

Başa dön tuşu