Spor

Mesut Özil, Fenerbahçe’de kalacak mı? Menajerden açıklama!

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil geçtiğimiz yıl sürpriz bir transfer ile Fenerbahçe forması giymeye başladı. Kariyerinde Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid ve Arsenal formaları giyen eski milli futbolcu; Avrupa Futbol Şampiyonası, FIFA Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Bundesliga, La Liga ve Premier Lig’de asist kralı unvanını elde eden tek isim olarak tarihe geçti. Başarılı yıldızın sarı lacivertli ekipte kadro dışı kalmasından sonra, oyuncunun Fenerbahçe’den ayrılacağı ihtimali kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Tecrübeli ismin menajeri, iddialara açıklık getirdi.

Mesut Özil iki yıl daha Fenerbahçe forması giyecek

Ünlü futbolcu Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt, İngiliz gazetesi Mirror’a konuştu. Başarılı oyuncunun sarı lacivertli takımda iki yıllık daha anlaşması olduğunu ifade eden menajer, “Hepimiz Mesut’un takımda kalmasını istiyoruz. Başka bir takıma gitmeyecek. Kontratının bitmesine iki yılı daha var. Bu süre zarfında Fenerbahçe forması giymeye devam edecek,” dedi.

Mesut Özil

Erkut Söğüt: “Kariyerini Türkiye’de noktalamak istiyor!”

Söğüt aynı zamanda Mesut Özil ile ilgili çarpıcı bir bilgi daha paylaştı. Açıklamalara göre dünyaca meşhur futbolcu, kariyerini Türkiye’de sonlandırmayı planlıyor. Her zaman bunu istediğini paylaşan menajeri, “Özil’in Fenerbahçe’de ya da Türkiye’de bir şeyler yapmaya devam edeceğini düşünüyorum. Ailesi ile beraber buraya yerleşti ve burada olmaktan dolayı çok mutlu. Şu anda onun başka bir ülkeye gideceğini sanmıyorum,” ifadelerini kullandı.

Mart ayında Mesut Özil, Fenerbahçe yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Taraftarlar için son derece sürpriz olan bu gelişmenin perde arkası ise şimdilik belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Başa dön tuşu