Gündem

Oyun sevenleri sevinçten çıldırtacak hediye! Epic Games 270 TL’lik oyunu bedavaya veriyor

Epic Games mağazasında ücretsiz oyunlar verilmeye devam ediyor. Yarın akşama kadar 270 TL’lik oyunlar kullanıcılara sunuluyor. 2022 yılının bitmesine az bir süre kala pek çok oyunu hediye veren Epic Games şimdi de 270 TL’lik o seriyi hediye ediyor.

2022 ayının bitmesine az bir süre kala Epic Games mağazasından hediye oyunlar gelmeye devam ediyor. Şimdi de 270 TL’lik bir oyun serisini hediye eden mağaza oyuncuları mutlu edecek bir haberle geldi. İşte Epic Games mağazasının sevindiren hediyesinin detayları…

270 TL değerindeki oyunlar 

Epic Games ücretsiz oyun kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 2022 yılı bitmeden oyuncuların ilgisini üzerine çeken Epic Games şimdi de 3 oyun birden hediye ediyor. Aralık ayının sonuna kadar her gün ücretsiz oyun hediye eden Epic Games Store geçtiğimiz sene de aynı kampanyayı düzenlemiş ve birçok oyuncuya ücretsiz oyunlar hediye etmişti. Bu sene de hediye oyun vermeye devam eden Epic Games Stor şimdi de satış değeri 270 TL olan bir oyun serisini oyunculara hediye etti. Oyuncuların ilgisini çeken bu hediye pek çok oyuncunun yüzünü güldürdü.

3 farklı oyun hediye edildi

Epic Games Store oyuncular için 270 TL değerinde Fallout serisinin 3 farklı oyununu ücretsiz bir şekilde kullanıma açtı. 23 Aralık 2022 saat 18.59’a kadar geçerli olan bu kampanyayla birlikte kullanıcılar bu 3 oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilecekler. 270 TL değerindeki bu Fallout serisindeki 3 farklı oyun şu şekildedir:

  • Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game
  • Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game
  • Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Oyuncuları 25 sene öncesine yani Fallout serisinin ilk başladığı zamanlara götürecek olan Epic Games Store bu oyunlarla birlikte oyuncuların da nostalji yaşamalarını sağlıyor. Bu oyunlar 1997 ve 2001 yılları arasında piyasaya sürüldü. 23 Aralık 2022 saat 18.59’a kadar geçerli olan bu oyun kampanyalarından ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekseniz.

Başa dön tuşu