Ekonomi

Param, 200 milyon doların üstünde yatırım aldı

TURK Elektronik Para A.Ş. markası Param, 200 milyon USD üzerinde yatırım aldı.

Türkiye’nin ilk elektronik para kuruluşu TURK Elektronik Para A.Ş., Param markası ile büyük bir başarıya imza attı. Müşterilerine özel finansal çözümler sunan Param, 200 milyon doların üzerinde yatırım aldı.

PARAM’A YENİ YATIRIM

TURK Elektronik Para A.Ş markası olan Param, finansal teknoloji sektörünün en önemli yatırımlarından birini aldı. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve dünyanın en önemli finans sağlayıcılarının da katıldığı ilk turda PARAM, 200 milyon doların üstünde yatırım alarak yeni bir başarıya daha imza attı.

Yurt içi ve yurt dışında, bireysel ve kurumsal müşterilerine çeşitli finansal çözümler sunan PARAM; VISA, Mastercard, Discover ve Troy kart şemalarına sahip tek elektronik para kuruluşu. Hesap, cüzdan, sanal POS, ön ödemeli kart, fiziki POS ve para transferi ürünleriyle her geçen gün büyüyen bir marka.

Param, her yıl milyonlarca yeni kart kullanıcısı, binlerce üye iş yeri ve alışveriş noktası ile genişliyor. Son 12 ayda 36 milyar liralık işlem yapılan firma, yeni yatırımlar alarak ürün ve hizmetlerine değer katıyor.

Param Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emin Can YILMAZ: “Çok çalışıyor ve yaratıyoruz, hızlıyız, asla pes etmeyiz, yerli ve yabancı tüm ortaklarımızla birlikte çok daha güçlüyüz. İlk hedefimiz Avrupa” açıklamasında bulundu.

Param UK ile ilk yurt dışı hedefine ulaşan marka, şimdi de Param EU için hazırlıklara başladı. Aldığı yeni yatırımlarla Avrupa’da gelecek yıl büyümeyi hedefleyen Param’a gelen 200 milyon dolarlık yatırım, bu konudaki hedeflerine ciddi bir katkı sağlayacaktır.

Başa dön tuşu