Samsunspor

Samsunspor basketbol play-off finalinde mağlup oldu

Türkiye Basketbol 1. Ligi final serisinin üçüncü maçında Konyaspor ile karşılaşan Samsunspor, müsabakayı 91-74 kaybederek seride 2-1 geriye düştü.

Samsunspor basketbol takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi’nden ING Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek için mücadele veriyor. Final müsabakasında Beysu Konyaspor ile karşılaşan ve serinin üçüncü maçında mağlup olan Samsunspor, 2-1 geriye düştü.

Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakanın ilk çeyreği 21-20’lik skorlar Beysu Konyaspor’un üstünlüğü ile tamamlanırken, maçın ilk yarısı 48-41’lik skorla yine Beysu Konyaspor’un avantajıyla tamamlandı.

Maç boyunca hiçbir periyotta üstünlük sağlayamayan Karadeniz temsilcisi Samsunspor, üçüncü çeyrekte farkı eriterek durumu 67-63’e getirse de, maçı 91-74’lük skorla mağlup olarak tamamladı.

Samsunspor – Konyaspor basketbol maçı ne zaman?

Serinin diğer maçı ise 18 Haziran 2022 Cumartesi günün saat 16.00’da oynanacak. Samsunspor önümüzdeki maçını kazanırsa durum 2-2’ye gelerek seri bir maç daha uzamış olacak ancak Konyaspor maçı kazanırsa, serideki durum 3-1 olarak ING Basketbol Süper Ligi’ne yükselen takım olmaya hak kazanacak.

Başa dön tuşu