Dizi / Film

Spider-Man Filmleri Disney’e Geliyor

Ülkemize yeni giriş yapan Disney Plus içerik kütüphanesi genişletmeye devam ediyor.

14 Haziran’da ülkemizde yayına başlayan Disney Plus 24 Haziran itibariyle Spider-Man filmlerinin platforma ekleneceğini açıkladı. Spider-Man: Eve Dönüş ve Spider-Man: Evden Uzakta filmleri hariç serinin tüm filmleri platformdan izlenebilecek.

Disney’in önümüzdeki günlerde henüz ülkemizde yayınlanmayan bazı içerikleri de gösterime sunması bekleniyor. Belgeselden dizi ve filmlere kadar pek çok yeni içerikler hazırlanmasıyla birlikte Disney’in köklü yapımlarının da platformda yer alması bekleniyor.

Disney Plus’ın İçerikleri Neler?

14 Haziran’dan ülkemizde hizmet vermeye başlamadan önce uzun süre platformun reklamı yapıldı. Yayına başlar başlamaz oldukça ses getiren platform geniş bir içerik yelpazesi sunuyor. Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı ‘Kaçış’ dizisi ile ilk yerli yapımını kullanıcılarına sunan Disney’in birçok ünlü isimle anlaştığı ve yerli yapımların sayısını arttıracağı biliniyor.

Marvel yapımları, The Simpsons, How I Met Your Mother, The Walking Dead, Lost, How I Met Your Father, Free Guy gibi ikonikleşen pek çok yapım yer alacak.

Disney’in Yaptığı Duyuru

Disney+ sosyal medya hesaplarından eklenen içerikleri paylaşıyor. Son olarak Spider-Man filmlerinin yayınlanacağını duyurdu.

 

Başa dön tuşu