Dizi / Film

Squid Game 2. sezonu için tarih verildi!

Hayatta kalma temalı Squid Game dizisi geçtiğimiz yılın Eylül ayında ilk sezonu ile Netflix platformunda yayınlandı. Hwang Dong-hyuk tarafından yaratılan Güney Koreli dram dizisi kısa süre içerisinde büyük bir popülariteye sahip oldu. Toplamda dokuz bölümle karşımıza çıkan yapım tüm dünyanın gözlerini üzerine çekmeyi başardı. Sevilen dizinin video oyunları, parodi videoları ve buna benzer çok sayıda popüler kültür malzemesi ortaya çıktı; sosyal medyada ise adeta bir viral haline geldi.

Uzun bir süredir dizinin hayranları yapımcılardan gelecek müjdeli bir haberi bekliyor. Squid Game’in 2. sezonu için heyecanlı bir bekleyişe giren fanlar, nihayet sevindirici bir gelişmeyle karşılaştı. İşte projenin yaratıcısından gelen son açıklamalar…

Squid Game 2. sezonu en erken 2023 sonunda gelecek

Dünya çapında bir fenomen haline gelen K-Drama dizisi, yüz milyonları aşan bir izleyici kitlesini yakalamayı başardı. Netflix’in gelmiş geçmiş en başarılı orijinal dizileri arasına giren yapım hakkında proje yaratıcısı Hwang Dong-hyuk yeni açıklamalarda bulundu. Variety platformuna konuşan yapımcı, dizinin yapım sürecinin ne kadar uzun ve stresli olduğunu hayranlarıyla paylaştı.

Squid game

Dong-hyuk, şu anda kafasında 2. sezon için özgün bir hikaye olduğunu açıkladı. Şimdilik beyin fırtınası aşamasında olduğunu dile getiren yapımcı, detayları ilerleyen süreçte takipçileri ile paylaşacağını aktardı.

Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk’a göre beklenen 2. sezon için biraz daha zamana ihtiyaç olacak. Yapımcı, dizinin yeni sezonunun 2023 yılının sonlarında ya da 2024’ün başında Netflix platformuna geleceğini bildirdi.

Başa dön tuşu