Teknoloji

Xiaomi Mi Band 7 Pro’nun Tasarımı Belli Oldu

Xiaomi, akıllı yakında piyasaya çıkacak olan akıllı saat modeli Mi Band 7 Pro'nun tasarımını yayınladı.

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi sadece telefon alanında değil robot süpürgeden kulaklığa, tabletten akıllı ev araçlarına kadar çok geniş ürün yelpazesine sahip. Akıllı saatler ve bilekler de şirketin son yıllarda iddialı olduğu sektörlerden birisi. Çıkardığı akıllı bileklikler ve saatlerle milyonlarca kullanıcıya ulaşan şirket yakında piyasaya çıkacak yeni modelinin tasarımını yayınladı.

Tasarımda Değişiklikler Yapıldı

Mi Band 7, Xiaomi tarafından geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Önümüzde hafta tanıtılması beklenen Pro modelinde tasarımsal değişiklikler dikkat çekiyor. Xiaomi’nin bugüne kadar çıkardığı Mi Band serisi akıllı bileklik olarak yer alıyordu. Tanıtılan Mi Ban 7 Pro’nun akıllı bileklikten ziyade akıllı saat tasarımına sahip olması dikkat çekiyor. 4 Temmuz’da yapılacak Xiaomi etkinliğinde 12S serisi akıllı telefonlar ile birlikte şirketin Mi Band 7 Pro’yu da tanıtması bekleniyor.

Teknik Özellikler Netleşmedi

Tasarımı paylaşılan saatin teknik özellikleri ile alakalı henüz bir açıklama gelmedi. 4 Temmuz’da yapılacak lansmanda eğer saatin tanıtımı gerçekleşirse teknik detaylar da açıklanacaktır.

Başa dön tuşu