Teknoloji

Youtube Premium’u 1 Yıl Ücretsiz Kullanabilirsiniz

Youtube, Premium'u 1 yıl boyunca ücretsiz kullanılabileceği referans sistemini başlattı.

Youtube pek çok videonun, müziğin yer aldığı dünyanın en büyük video paylaşım sitesi. Youtube’da içerik tüketirken karşılaşılan reklam birçok kullanıcıyı rahatsız edebiliyor. Youtube geçtiğimiz yıllarda bunun için belli bir ücret ödeyerek reklamsız video izleme imkanı sunan Youtube Premium’u tanıtmıştı. Şirketten gelen yeni açıklama ile birlikte referans sistemiyle Youtube Premium 1 yıl boyunca ücret ödenmeden kullanılabilecek.

Davet Ettiğiniz Her Arkadaşınız İçin 1 Ay Ücretsiz Deneyim

Youtube Premium referans sisteminde davet ettiğiniz arkadaşınız karşılığında Youtube 1 aylık ücretsiz Premium’dan yararlanmanıza olanak tanıyor. Youtube’un size verdiği bağlantı ile arkadaşınız 3 aylık Youtube Premium alması durumda bir sonraki ay Youtube Premium sizin için ücretsiz hale gelecek.

Davet Ettiğiniz Arkadaşınıza da İndirim Var

Youtube, Premium için açıkladığı bu referans sisteminde arkadaşınız için de indirim söz konusu. ABD’de yer alan kullanıcılar referans bağlantısında kayıt olanlar için normalde aylık 11.99 dolar olan Youtube Premium’u ilk üç ay için 0.99 dolara satın alınabildiğini belirtiyor.

Ülkemize Gelmesi Bekleniyor

Türkiye dünyada Youtube’u en çok kullanan ülkelerden birisi. Şirket de güncellemeleri, kampanyaları, sunulan yeni özellikleri ülkemize hızlı bir şekilde sağlıyor. Referans kodu kampanyasının da önümüzdeki süreçte ülkemizde de yer alması bekleniyor.

Başa dön tuşu